مواد لازم برای دو پیتزا :
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
نان آماده پیتزا دوعدد با قطر ۲۴ سانتیمتر
قارچ نه عدد
فلفل دلمه سبز دوعدد
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی تکناز سه قاشق چای خوری
پنیر پروسس
پنیر پیتزا
گوجه فرنگی یک عدد
روغن مایع
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
خمیر پیتزای آماده را به روغن مایع کمی چرب می کنیم ، هم روی نان پیتزا هم زیر نان پیتزا را چرب می کنیم.
یک قاشق رب گوجه روی خمیر پیتزا ریخته و با قاشق به کل فصای روی خمیر پیتزا رب را میمالیم.
مقداری پنیر پراسس ورقه ای کف خمیر می چینیم ، سعی کنید از پنیر پروسس زرد استفاده نمایید.
روغن مایع را کف ماهیتابه می ریزیم.
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را که برای دوتا پیتزا در نظر گرفته ایم درون ماهیتابه گذاشته و گاز را روشن می کنیم و گوشت چرخ کرده را کمی سرخ می کنیم.
بعد از اینکه گوشت کمی پخت باید گوشت را طعم دار کنیم.
یک پیاز را خرد می کنیم و به گوشت چرخ کرده درون ماهیتابه روی گاز اضافه می نماییم.
یک گوجه فرنگی را خرد می کنیم و به درون ماهیتابه اضافه می نماییم.
یک فلفل دلمه ای و هشت عدد قارچ را خرد کرده و به درون ماهیتابه اضافه می کنیم.
از نه قارچی که داشتیم یک قارچ را نگه دارید برای تزیین روی پیتزا تا جهت تزیین استفاده نماییم.
قارچ ها را تفت بدید تا آبشان خارج شود و هم گوشت طعم دارد گردد هم موقع گذاشتن در فر خمیر را خیس نکند.
بعد از کمی تفت دادن محتوای ماهیتابه کمی نمک اضافه می کنیم ، گوشت طعم دار می شود و زیر گاز را خاموش می کنیم.
محتوای درون ماهیتابه را به همراه پنیر پیتزا روی نان پیتزای آماده بریزید.
مقدار پنیر و گوشت روی پیتزا دل به خواهی هست و به ذائقه شما بستگی دارد.
برای تزیین روی پیتزا هم تکه های فلفل دلمه ای سبز با مقداری قارچ و مقداری پنیر پیتزای پرچرب و تکه های پنیر پروسس ورقه ای زرد رنگ قرار دهید و درون فر بگزارید.
چون از نان پیتزای آماده استفاده کردیم و گوشت نیز کاملا پخته شده هست ، حرارت فر و مدت زمان قرارگیری پیتزا درون فر کوتاه خواهد بود و درجه فر را روی حرارت ملایم بگزارید تا ۲۰دقیقه ای آماده گردد.