مواد لازم برای تهیه پاستا بلونز
گوشت چرخكرده : ٢٠٠ گرم
پياز : ١ عدد
پاپريكا : به مقدار لازم
فلفل تازه : به مقدار لازم
پودر سير : به مقدار لازم
آويشن يا اوريگانو : به مقدار لازم
سير : ١ حبه
اسپاگتي : ١٥٠ گرم
گوجه پوره شده : ٣ عدد متوسط
رب گوجه تکناز : ٢ قاشق غذا خوري
هويج : ١ عدد
پنير پارمسان : به ميزان دلخواه
قارچ : به ميزان لازم(اختياري)
فلفل دلمه اي : به ميزان لازم(اختياري)
طرز تهیه پاستا بلونز
✔️ مرحله اول
ابتدا سس بلونز را آماده کنید ، که اول پياز را رنده درشت کنید و بهش مقداري زردچوبه زده و تفت دهید بعد از اون گوشت چرخكرده و بعد ادويه ها که شامل ؛ پاپریکا ، فلفل تازه ، پودر سیر ، آويشن يا اوريگانو را اضافه کنید.
✔️ مرحله دوم
سپس رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید و اجازه دهید تا كاملا سرخ شوند و بعد پوره گوجه را اضافه کنید تا كاملا جا بيافتد و غليظ شود بعد از آن كه كاملا پخت بهش فلفل دلمه و قارچ و هويج رنده شده ریز را اضافه کنید.
✔️ مرحله سوم
و تا وقتي كه كاملا بپزد ، اسپاگتي هارو آماده کنید به اين صورت كه در آب جوش مقداري نمك بریزید و اسپاگتي ها را بدون نصف كردن به آن اضافه کنید و اجازه دهید كه كاملا نرم شود ولي له نه .
✔️ مرحله چهارم
چون بخش دم كردن حذف شد براي همين نرم تر از حالت معمول بردارید و هيچ روغني هم اضافه نکنید و اصلا به هم نميچسبد خيالتان راحت.(نكته تو اين كه ظرف بايد بزرگتر و مقدار آب بايد بيشتر از پاستاها باشد در غير اين صورت به هم ميچسبد)
✔️ مرحله پنجم
بعد از آماده سازي هم در ظرف سرو پاستاهايي كه آبكش كرديد را ريخته سپس سس گوشت را روي اسپاگتي ها اضافه کنید و روی آن به دلخواه پنير پارمسان اضافه کنید ، و نوش جان کنید.