مواد لازم :
500 گرم گوشت قرمز یا گوشت مرغ
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه ایی
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
نان لواش به میزان لازم
گوجه فرنگی، خیار شور تکناز، کاهو به میزان لازم
پودر پنیر پارمزان به مقدار دلخواه
طرز تهیه لقمه
ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید، گوشت مرغ را پس از اینکه به قطعات باریک و بلند برش زدیم داخل ظرفی می ریزیم مقداری نمک، فلفل و آبلیمو روی آن ریخته درب ظرف را می گذاریم وبه مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
سپس تابه ای را روی اجاق قرار داده مقداری روغن داخلش می ریزیم و پیازهایی را که به صورت خلالی خرد کرده ایم به آن اضافه کرده کمی تفت می دهیم تا سبک و نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد آن را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را داخل تابه ریخته مقداری تفت می دهیم. مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و در یک تابه با مقداری روغن شروع به سرخ کردن می کنیم سپس سیر رنده شده را به مرغ اضافه کرده مجدداً تفت می دهیم.
پیاز و فلفل دلمه ای تفت داده شده را به مرغ افزوده مقداری نمک، فلفل و پودر آویشن روی آن می پاشیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
مواد گوشتی آماده شده را داخل نان لواش به همراه گوجه فرنگی، خیار شور و کاهوی خرد شده میریزیم مقداری پنیر پارمزان روی آن پاشیده و نان ها را به صورت ساندویچی می پیچیم و سرو میکنیم.